David Popovici a povestit una dintre întâmplările de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, înotătorul român fiind plăcut impresionat de întâlnirea cu Novak Djokovic, liderul ierarhiei ATP.

David PopoviciFoto: Yoann Cambefort / AFP / Profimedia

Într-o intervenție la Digi FM, Popovici a povestit cum a decurs unul dintre momentele speciale de la Jocurile Olimpice.

David l-a zărit pe Novak Djokovic în complexul olimpic de la Tokyo, iar apoi i-a povestit iubitei sale episodul.

Fană a lui Nole, aceasta i-a cerut lui David să-și facă neapărat o poză cu Djokerul, iar apoi să i-o trimită.

Djokovic și discuția în limba română

"N-am vrut să-l supăr pe Djokovic, când l-am văzut la Tokyo. Când am ajuns în cameră, am sunat-o pe prietena mea şi i-am zis că l-am văzut pe Djokovic.

Mi-a zis să-i trimit poză, era cu mama ei. Amândouă sunt înnebunite după el. Le-am zis că nu am făcut, pentru că nu voiam să-l deranjez. S-au supărat.

A doua zi, când l-am văzut, am zis că mă duc să fac o poză pentru prietena mea şi mama ei. Se făcuse un fel de coadă, erau oameni din toate ţările care voiau să facă o poză cu el.

Djokovic îi întreba pe oameni de unde sunt şi el le zicea câte ceva în limba lor. Când i-am zis că sunt din România, mi-a vorbit în română. Mi s-a părut drăguţ", a povestit înotătorul pentru sursa citată.

De știut:

La JO 2020, David Popovici nu a prins semifinalele la 50 metri. În proba de 200 metri s-a clasatpe locul patru, a ratat bronzul pentru două sutimi, iar la 100 metri liber a încheiat pelocul șapte.