Camelia Potec, campioană olimpică la Atena, a fost realeasă, marţi, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, informează FRNPM.

HotNews.roFoto: Hotnews

Marţi, la Complexul Olimpic Sydney 2000 Izvorani, a avut loc Adunarea Generală de Alegeri a Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern. Cu această ocazie, Camelia Potec a fost aleasă cu unanimitate de voturi în funcţia de preşedinte al FRNPM.

Campioana olimpică de la Atena este aleasă în această funcţie, pe care o ocupă din 2013, pentru a treia oară consecutiv.

Alături de preşedintele Camelia Potec, echipa aleasă tot cu unanimitate de voturi este compusă din: Diana Iuliana Mocanu Adetu (vicepreşedinte), Carmen Bunaciu (membru BF înot), Răzvan Ionuţ Florea (membru BF înot), Ion Bădescu (membru BF înot), Dan Ardelean (membru BF înot), Florin Avasiloae (membru BF sărituri în apă) și Marius Mihail Grigore (membru BF pentatlon modern).

Din Biroul Federal mai fac parte, ca membri de drept, conform statutului FRNPM, Daniela Mihaela Ilieş – contabil şef şi Silviu Vasile Anastase – antrenor federal înot.

După alegeri, noul Birou Federal s-a întrunit, tot marţi, în prima sa şedinţă, prilej pentru numirea în funcţia de secretar general a lui Matei Giurcăneanu, transmite News.ro.