Eduard Novak a cucerit medalia de argint la Jocurile Paralimpice de la Tokyo (ciclism, proba de urmărire individuală 4000 m), iar după festivitatea de premiere a ținut să-i mulțumescă într-o postare pe Facebook premierului Florin Cîțu pentru susținere.

Eduard Novak si medalia de argint de la Jocurile ParalimpiceFoto: Eduard Novak / Facebook

Mesajul lui Eduard Novak pentru Florin Cîțu

"Mulțumesc, domnule prim-ministru Florin Cîţu, pentru susținere! Sunt fericit să pot aduce această medalie acasă. Nu aș fi reușit fără suportul colegilor din Guvernul României. Mi-ați dat curaj" - Eduard Novak.

Răspunsul premierului Cîțu nu s-a lăsat prea mult așteptat:

"Încă o medalie pentru România! Felicitări, Eduard Novak pentru argintul obţinut la proba de urmărire individuală 4.000 m pe velodrome, la Jocurile Paralimpice care se desfăşoară în aceste zile, la Tokyo.

Un ministru bun, un sportiv performant! Baftă în continuare! Mult succes tuturor sportivilor care fac parte din delegaţia României la Jocurile Paralimpice! Mândri de voi!" - Florin Cîţu, pe Facebook.

Mesajul lui Eduard Novak pentru Kelemen Hunor

De știut:

Eduard Novak mai are în palmares trei medalii de-a lungul participărilor la Jocurile Paralimpice: aur în 2012, la Londra (ciclism - urmărire individuală, categoria C4), argint în 2008, la Beijing (ciclism - contratimp, cat. LC2) şi tot argint la Londra, în 2012 (ciclism - contratimp, cat. C4).

S-ar putea să te intereseze și: