Pugilistul marocan Youness Baalla a încercat să-l muşte de ureche pe neo-zeelandezul David Nyika, în timp ce luptau în optimile de finală ale categoriei 91 de kilograme, din cadrul turneului olimpic de la Tokyo, informează marca.com.

Youness Baalla a incercat sa-l muste de ureche pe David NyikaFoto: Captura - Seven Network

Gestul marocanului a reamintit de cel al lui de Mike Tyson, din al doilea meci pe care l-a disputat împotriva lui Evander Holyfield.

La Tokyo, arbitrul nu a văzut incidentul, dar din fericire Baalla nu şi-a atins obiectivul de a-l destabiliza pe Nyika, care a câştigat lupta cu 5-0, scrie News.ro.

Boxerului din Noua Zeelandă nu-i venea să creadă că arbitrul nu a văzut tentativa adversarului său şi a trebuit să verifice în zona mixtă că incidentul nu a trecut neobservat chiar de toată lumea.

"Aţi văzut asta? Nu cred că arbitrul a văzut şi a fost cea mai apropiată persoană. Nu mi-a aplicat o muşcătură completă. Din fericire, purta proteză şi eram cam transpirat. Nu-mi amintesc ce i-am spus. Fusesem deja muşcat o dată de piept la Jocurile Commonwealth-ului. Dar haide, omule, aici e la olimpiadă", a spus sportivul de 25 de ani.