David Popovici este deja un fenomen în natația românească, puștiul de doar 16 ani reușind luni calificarea în finala olimpică de la 200 metri liber. Sportivul nostru a mărturisit care a fost ultima indicație primită de la antrenorul Adrian Rădulescu.

David PopoviciFoto: KEMPINAIRE Stéphane / AFP / Profimedia

De știut:

  • Marea finală de la 200 metri liber (în care va lua startul și David Popovici) va avea loc marți, 27 iulie, de la ora 04:43 (ora României).
  • De asemenea, cursa pentru medalii de la 100 metri spate (la care va participa și Robert Glință) se va disputa marți, 27 iulie, de la ora 04:59 (ora României).

David Popovici se simte tot mai bine la JO

"M-am simțit un pic mai bine decât în serii, asta pentru că prima cursă a setat ritmul pentru ceea ce urmează. Cursa a fost foarte bună, perfectă, am reușit să mă calific în finală, ceea ce e un lucru excelent pentru mine" - David Popovici, citat de gsp.ro.

Rezultate surprinzătoare chiar și pentru David

"Acum 4-5 luni nici nu mă gândeam că mă voi califica într-o finală la 200 metri liber, nu visam. Dar se mișcă totul repede, se schimbă pentru că am un antrenor foarte bun și acum sunt în finală. Și sunt convins că va fi o finală de neuitat" - David Popovici.

Indicația uimitoare primită de la antrenorul Adrian Rădulescu

"Știți care a fost ultima indicație pe care mi-a dat-o? Să mă distrez și asta am și făcut", a completat Popovici.

S-ar putea să te intereseze și: