Starul din UFC, Conor McGregor, susține că este în tratative cu Dermot Desmond, cel care deține cele mai multe procente din clubul Celtic. Pe lista sportivului irlandez se află și Manchester United ca posibilă variantă de investiție.

HotNews.roFoto: Hotnews

„The Notorious” a recunoscut pe Twitter că a purtat discuții cu privire la achiziționarea de acțiuni la Celtic, de 51 de ori campioană a Scoției.

În vârstă de 32 de ani, irlandezul și-a declarat interesul de a cumpăra active și la Manchester United în urmă cu câteva săptămâni, ca urmare a eșuării proiectului Super Ligii europene și a protestelor fanilor împotriva familiei Glazer care deține clubul.

Ca răspuns la întrebarea: „Vrei să cumperi Manchester United?”, McGregor a răspuns: „A apărut o conversație cu privire la Celtic mai întâi pentru a fi sincer. Pentru a achiziționa acțiuni de la Dermot Desmond”.

„Sunt cu siguranță interesat să achiziționez o echipă sportivă la un moment dat. Atât Celtic, cât și Manchester United sunt echipe care îmi plac cu siguranță. Dar sunt deschis. Simt că aș putea face lucruri mari pentru un club”, a punctat McGregor.

Miliardarul irlandez Dermot Desmond, în vârstă de 70 de ani, este cel mai mare acționar de la Celtic, cu 34,7% din acțiuni. Acesta a insistat încă din martie că acțiunile sale nu sunt de vânzare.

Desmond deținea de asemenea acțiuni și la Manchester United, dar le-a vândut lui Malcolm Glazer când familia americană a preluat clubul în 2005, potrivit Daily Mail.

Averea netă a lui McGregor, potrivit Forbes, se ridica la 181 de milioane de lire sterline, în luna aprilie a acestui an.