​Luptătoarea Andreea Beatrice Ana s-a calificat pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, la categoria 53 de kilograme, a anunţat Federaţia Română de Lupte.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ce performanţă superbă pentru România şi pentru mezina Lotului de Senioare, Andreea, care măreşte delegaţia olimpică cu încă o luptătoare!

Andreea Beatrice Ana (53 kg) a învins-o pe sportiva din Canada, în semifinale, după un meci de foc, cu scorul 4-2. Pentru Ana Andreea va fi prima participare la o ediţie a Jocurilor Olimpice! Felicitări antrenorilor Nikolai Stoianov, Adina Popescu si staff-ului Adriana Limona (Medic), Beatrice Oancea (Maseur) precum şi tuturor celor care au contribuit la descoperirea şi formarea luptătoarei ce ne reprezintă cu mândrie! Luptele româneşti au arătat încă o dată că merită să fie la loc de cinste!", a anunţat federaţia.

Joi, şi luptătorul Albert Saritov, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio, va reprezenta România şi la ediţia din acest an a competiţiei internaţionale, el obţinând calificarea, la turneul de la Sofia, scrie News.ro.