După ce pe 23 februarie Tiger Woods a suferit un grav accident de mașină în urma căruia a avut nevoie de multiple intervenții chirurgicale în zona membrelor inferioare, jucătorul de golf s-a întors acasă. ”Voi lucra la a fi mai puternic pe zi ce trece”, a declarat sportivul la externare.

Masina lui Tiger WoodsFoto: Captura YouTube

Acum trei săptămâni, Tiger Woods a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și s-a rostogolit de mai multe ori într-o zonă predispusă accidentelor a unei autostrăzi de lângă Los Angeles. La sosirea echipelor de intervenție, multiplul campion al golfului profesionist era conștient, dar avea multiple răni la nivelul membrelor inferioare.

Woods a fost extras din mașină cu ajutorul unui instrument de descarcerare special. Polițistul care a ajuns primul la fața locului a declarat că jucătorul ”a avut mare noroc că a scăpat cu viață”.

Jucătorul de golf a fost dus de urgență la centrul de traumatologie Harbor-UCLA, unde a fost operat pentru multiple fracturi deschise la piciorul drept, care au necesitat și implantarea unor șuruburi și tije de susținere. Ulterior, starul din lumea golfului a fost transferat la Cedars-Sinai Medical Center.

Miercuri Tiger Woods a scris pe Twitter: „Sunt fericit să anunț că m-am întors acasă pentru a-mi continua recuperarea. Sunt atât de recunoscător pentru sprijinul pe care l-am primit-o în ultimele săptămâni. Mă voi recupera acasă și voi lucra la a fi pe zi ce trece mai bine”.

Ancheta continuă pentru a se stabili cauzele accidentului, dar Poliția din Los Angeles susține că nu sunt indicii solide că Woods ar fi fost sub influența alcoolului sau a unor substanțe în momentul producerii accidentului, potrivit BBC Sport.