​Nadia Comăneci (59 de ani) nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a fost întrebată despre vaccinul anti-coronavirus. Fosta mare gimnastă (stabilită de ani buni în SUA) a precizat că îi este dor de normalitate și că nu a mai ieșit din "bârlog" din luna martie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre pandemie și vaccin

"N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de față.

Dar să sperăm că ne vine rândul la vaccin și se mai deschid portițele de siguranță. Sunt în Oklahoma acum, normal că o să mă vaccinez" - Nadia Comăneci, potrivit Digisport.

Despre rezultatele reușite de gimnaste la CE

"Pot să spun că în acest an pandemic a fost extrem de dificil pentru țara noastră și pentru întreaga planetă. Să sperăm că această victorie a sportului care a revenit pe hartă în momentul de față vine cu o bucurie și un zâmbet, o speranță că anul 2021 va fi mult mai bun decât acesta.

Sunt ani buni de zile de când nu am mai văzut aşa junioare la noi în ţară, cu mare potenţial. Baza lor este foarte bună. Înţeleg că acolo de unde vin aceste fete este cineva care le învaţă gimnastică cum trebuie. Deci abecedarul funcţionează. Aceste junioare încă sunt cruduţe, dar au potenţial", a conchis Nadia Comăneci.

O asistentă medicală care a preluat primul pacient cu COVID din România va fi prima persoană vaccinată

Campania de vaccinare anti-COVID începe duminică în România