Canotorul Ciprian Tudosă (23 de ani) a postat o imagine cu palmele sale după 24 de kilometri de vâslit, iar imaginea s-a viralizat pe rețelele sociale. Legitimat la CSA Steaua București, Ciprian este mândru că reprezintă România și speră ca pe viitor să urce în continuare tricolorul pe podiumul de premiere.

HotNews.roFoto: Hotnews

La CM de Canotaj din 2018, echipajul Marius-Vasile Cozmiuc și Ciprian Tudosă a obținut medaliile de argint în proba de dublu rame.

Cei doi au bifat aurul în acest an, la CE de la Poznan (Polonia).

"Așa arată palmele unui canotor de aur, dupa 24 km de vâslit! Ale cui sunt ele?! Ați ghicit...sunt ale lui Ciprian Tudosă!

Suntem mândri de tine, Ciprian! Mulțumim pentru tot ceea ce faci și pentru că ne umpli sufletul de bucurie, de fiecare dată când urci pe podiumurile internaționale!"- CSA Steaua București, pe pagina oficială de Facebook.

Ce spune Ciprian Tudosă

"Așa arată palmele mele după 24 km de vâslit. Dar...fotbalul este un sport mai interesant...mai ".

În prezent, sportivul se pregătește din greu pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, competiție care se va disputa în vara anului viitor (ar fi trebuit să aibă loc în 2020, dar a fost amânată din cauza pandemiei de Covid-19).