Fostul campion mondial la box profesionist Floyd Mayweather va reveni în ring, la 20 februarie, într-un meci demonstativ cu "youtuberul" Logan Paul, informează AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Floyd Mayweather spera să organizeze, în 2020, un "eveniment spectaculos" alături de UFC, cea mai importantă organizaţie de arte marţiale mixte, însă pandemia i-a dat peste cap planurile.

Acum, Mayweather, supranumit "Money", a anunţat, duminică, pe contul său de Instagram, că îl va înfrunta pe Logan Paul.

Acesta din urmă, în vârstă de 25 de ani, postează regulat pe Youtube din 2013 şi a lansat canalul Logan Paul Vlogs în 2015, care a adunat 22 de milioane de persoane care au subscris la el şi 4,8 miliarde de vizionări.

În paralel cu această activitate, Paul este actor şi boxer. El are doar două înfruntări în ring, ambele cu rivalul său de pe Youtube, KSI, în august 2019 şi noiembrie 2019. Prima, considerată la amatori, a fost remiză, iar a doua, la profesionişti, s-a încheiat cu victoria lui Paul.

Logan Paul a fost aspru criticat pentru publicarea unui videoclip în 2017, în care apare corpul unei persoane din Japonia care s-ar fi sinucis, determinând YouTube să reconsidere relaţia de afaceri cu acesta.

Mayweather, 43 de ani, nu a mai participat la o luptă oficială din 2015, când a câştigat împotriva rivalului său filipinez Manny Pacquiao şi apoi împotriva lui Andre Berto, transmite News.ro.

De atunci, el a disputat meciuri demonstrative împotriva lui Conor McGregor, vedetă UFC, în august 2017 şi împotriva kickboxerului japonez Tenshin Nasukawa, în decembrie 2018, pe care le-a câştigat înainte de limită.

Biletele pentru partida Mayweather - Paul vor costa între 25 de dolari şi 70 dolari.