Marius Rădoi, campion balcanic la tenis de masă, la cadeţi, în 2016, a murit la vârsta de 19, într-un accident rutier, informează Federaţia Română de Tenis de Masă.

Marius RadoiFoto: frtmromania.ro

"O veste tristă şi aproape incredibilă a făcut, în această dimineaţă, înconjurul lumii tenisului de masă românesc. La numai 19 ani, Marius Rădoi şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină.

Marius a fost legitimat la CSM Slatina, iar din vară se transferase la CSM 2007 Focşani. Transmitem condoleanţe familiei îndoliate şi păstrăm un moment de reculegere în amintirea lui Marius", a precizat FR Tenis de Masă.

Potrivit stirileprotv.ro, accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 22:00, pe drumul naţional DN 65, în localitatea Negreni.

Marius Rădoi, fiul adjunctului IPJ Olt Cristian Rădoi, aflat singur în maşină, a derapat cu autovehiculul într-o curbă şi a lovit un cap de pod.

În urma impactului, tânărul, proaspăt student, şi-a pierdut viaţa. Eforturile echipajelor de prim ajutor şi ulterior ale medicilor de la spital au fost zadarnice, relatează News.ro.