​Pugilistul american Deontay Wilder i-a cerut britanicului Tyson Fury ''să se ţină de cuvânt'' şi să-i acorde a treia confruntare, scrie BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

La începutul acestei săptămâni, Fury a spus că Wilder nu va avea parte de un alt meci după ce americanul l-a acuzat pe britanic că şi-ar fi pus ''ceva greu'' în mănuşi înainte de lupta din februarie, potrivit Agerpres.

''Este timpul să fii bărbat şi să-mi acorzi al treilea meci. Singurul lucru pe care îl vreau de la tine este să te ţii de cuvânt şi să accepţi această provocare'', a scris Wilder (35 ani) pe contul său de Twitter.

În replică, Fury a precizat, pentru presa sportivă britanică, că nu-i va face pe plac lui Wilder deoarece nu poate uita acuzaţiile pe care acesta i le-a adus în iarnă.

''Nu va primi revanşa. Punct. Pentru ceea ce a spus. A pierde este un lucru. Nu-i voi face pe plac'', a spus Fury.

Primul duel dintre cei doi grei s-a încheiat la egalitate, în decembrie 2018 la Los Angeles, când Wilder şi-a conservat centura mondială. În meciul revanşă, din februarie 2020, Fury s-a impus clar la Las Vegas prin KO tehnic în repriza a şasea şi a cucerit titlul mondial WBC.

A treia luptă era programată în luna iulie, dar pandemia de coronavirus a forţat amânarea confruntării.

Tyson Fury, 32 de ani, are în palmares 30 victorii şi un egal, în timp ce Deontay Wilder, 34 de ani, numără 42 victorii, o înfrângere şi un egal.