​Campionatele Naţionale individuale de gimnastică artistică masculină se desfăşoară între 12-14 noiembrie, la Ploieşti, fără spectatori şi cu transmisiuni live pe platforme de Internet. Între participanţi se numără şi componenţii lotului olimpic, între care şi Marian Drăgulescu, multiplul campion care va împlini 40 de ani în luna decembrie.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Într-o perioadă marcată de pandemia Covid-19, dar şi de toate restricţiile impuse de autorităţi pentru a limita răspândirea virusului, Comitetul de Organizare al FRG a dispus luarea tuturor măsurilor necesare, astfel încât competiţia de la Ploieşti să se desfăşoare în cele mai bune şi sigure condiţii, primordială fiind siguranţa sportivilor, antrenorilor, arbitrilor şi a celorlalţi reprezentanţi oficiali”, a anunţat, marţi, FRG.

Campionatele Naţionale se vor desfăşura respectând toate recomandările autorităţilor, iar accesul spectatorilor în sală nu va fi permis. ”Cu toate acestea, Federaţia Română de Gimnastică va pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi şi pasionaţi un livestream care va asigura transmisiunea online a întregului concurs pe Facebook şi Youtube”, mai arată FRG.

Delegaţiile cluburilor participante vor sosi începând cu 10 noiembrie, iar primul concurs, cel de individual-compus şi aparate, va debuta în 12 noiembrie. Finalele pe aparate vor avea loc în ultima zi de competiţie, 14 noiembrie, informează News.ro.