​Legenda boxului filipinez Manny Pacquiao vrea să lupte anul viitor cu vedeta irlandeză a artelor marţiale mixte (MMA), Conor McGregor, a declarat sâmbătă consilierul său, Jayke Joson, scrie AFP preluată de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Manny Pacquiao se va lupta cu superstarul Conor McGregor anul viitor", a declarat Jayke Joson, asistentul lui Pacquiao, adăugând că negocierile dintre cei doi campioni sunt în curs.

"Avocaţii noştri finalizează toate detaliile legale, iar cei doi se pregătesc pentru acest meci de box epic", a spus Joson.

Lupta ar putea fi organizată în Orientul Mijlociu după încheierea pandemiei de coronavirus, iar Pacquiao va dona o parte din câştigurile sale victimelor filipineze ale Covid-19, a mai spus consilierul Joson.

Agentul lui McGregor, Audie Attar, a confirmat că discuţiile pentru această eventuală luptă sunt în curs, indicând o posibilă dată în decembrie sau ianuarie în Orientul Mijlociu.

Luptătorul irlandez de arte marţiale mixte Conor McGregor, fost dublu campion mondial UFC, anunţase în iunie, pe Twitter, că se retrage din activitate, pentru a treia oară. ''Am decis să mă retrag din lupte. Vă mulţumesc pentru toate amintirile uimitoare! A fost o călătorie pe cinste'', a scris atunci McGregor.

Pacquaio este singurul boxer campion mondial la opt categorii diferite, cu un palmares de 61 de victorii, dintre care 39 înainte de limită. El s-a retras în 2015, fiind ales senator al ţării sale, după care a revenit în ring în 2017.