Suprematia lui Tiger Woods in golf este recunoscuta de toata lumea, cel mai nou exemplu in acest sens reprezentandu-l laudele adversarilor, cei care recunosc ca daca ar avea macar jumatate din valoarea lui Tiger Woods ar fi niste jucatori extraordinari de golf, informeaza abcnews.com.

" Daca ai fi cel putin la jumatatea valorii lui Tiger, ai fi un foarte buna jucator de golf. Noi ceilalti jucatori din circuitul profesionist ne asteptam tot timpul ca el sa castige la toate turneele la care participa. As vrea sa am capacitatea lui de a trimite cu o atata precizie, precum si determinarea lui", a marturisit Geoff Ogilvy, jucator profesionist de golf, de origine din Adelaide, Australia.

Nascut pe 30 decembrie 1975, Tiger Woods este unul dintre cei mai reprezentativi sportivi ai lumii, maniera in care domina de ani buni golful mondial uimind intreg mapamondul.

De mentionat faptul ca veniturile anuale ale lui Woods depasesc usor o suta de milioane de dolari, cei mai multi bani venind din contractul de imagine pe care il are de 12 ani cu firma americana de echipament sportiv Nike.