​Mike Tyson a dezvăluit că întreţinea atât de multe relaţii intime în perioada în care s-a aflat în închisoare încât era prea obosit să se mai antreneze. Pugilistul și-a reluat antrenamentele pentru că vrea să revină în ring pentru meciuri cu scop caritabil.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pugilistul Mike Tyson a povestit cum a fost în închisoare, în anii '90, atunci când a fost închis 3 ani pentru viol.

„Făceam atât de mult sex încât eram prea obosit să merg în sală şi să mă antrenez. Stăteam în celulă toată ziua. Acum nu mai poţi să ai relaţii intime cu femeile, aşa cum se întâmpla când eram tânăr.

Ele fac asta pentru bani, iar eu nu ştiam. Atunci erau amuzante, dar acum, când eşti mai în vârstă, nu mai sunt distractive. Să întreţii relaţii sexuale toată ziua nu mai e amuzant, vrei bani, ştii ce spun?!", a spus Mike Tyson, potrivit The Sun.

Tyson a renunţat la box în 2005, iar acum, ajuns la vârsta de 53 de ani, a povestit că în tinereţe şi-a cheltuit banii pe distracţii şi femei.

„Dădeam bani oamenilor pentru a întreţine relaţii intime, petreceam cu toată lumea şi făceam sex cu mamele, surorile, verişoarele lor... orgii. Am fost nebun. Eram atât de bolnav şi nu ştiam că sunt aşa. Am cumpărat multe maşini femeilor”, a mai spus pugilistul, citat de Mediafax.

Acum, Tyson a început antrenamentele pentru că vrea să revină în ring, iar un meci cu scop caritabil împotriva lui Evander Holyfield pare tot mai realizabil.

Cum arată Iron Mike la 53 de ani: