​Compania Națională de Investiții a anunțat, vineri, pe contul de Facebook, că o nouă Sala Polivalentă va apărea în țara noastră, la Constanța. Va avea 5.000 de locuri, iar 100 dintre acestea vor fi alocate persoanelor cu dizabilități.

Sala Polivalenta din ConstantaFoto: CNI / Facebook

Ce spune CNI despre noua Sală Polivalentă din Constanța

"Începând cu data de 11 mai, încep lucrările de execuție la Sala Polivalentă de la Constanța! Noua sală de sport va avea o capacitate de 5.000 de locuri (dintre care aproximativ 100 de locuri pentru persoanele cu dizabilități, 100 locuri pentru presă, 150 locuri VIP).

Obiectivul de investiții va beneficia de o sală de competiții care va fi omologată de forurile de specialitate pentru derularea de evenimente sportive de handbal, baschet sau volei de nivel național, dar și de nivel european și mondial.

Totodată proiectul noii săli polivalente include și spații dedicate sportivilor (sală de antrenament, sală de forță, sală de fitness, vestiare, cabinete medicale), spații dedicate presei (studiouri pentru transmisii radio-tv), spații dedicate publicului (cafenele, alimentație publică, grupuri sanitare), dar și spații administrative.

Noua sală polivalentă va putea găzdui și evenimente culturale, conferințe, concerte sau festivaluri.

Obiectivul de investiții are o valoare de aproximativ 67,9 milioane lei, urmând a fi finalizat în anul 2022".

Sursa foto: CNI / Facebook