În urmă cu doar câteva zile, o imagine postată de Larisa Iordache s-a rostogolit rapid în mediul virtual: gimnasta era în uniformă de poliție și ajuta la buna desfășurare a lucrurilor din stradă în plină pandemie de coronavirus. Între timp, Larisa a renunțat la această activitate, ea susținând că are probleme de sănătate și că "locul ei nu era pe stradă".

HotNews.roFoto: Hotnews

În criză de efectiv, Poliția a apelat la sportivii legitimați la clubul sportiv Dinamo, aflat în subordinea MAI.

Larisa Iordachea făcut parte dintre aceștia, gimnasta postând pe contul personal de Instagram o fotografie în care era în stradă, îmbrăcată în uniforma de poliție.

"Nu era treaba mea să stau în stradă"

La o săptămână și jumătate distanță, Larisa a renunțat la uniforma de poliție, motivând probleme de sănătate.

„Momentan, nu am intrat în concediu medical, voi vedea dacă am să o fac. Am niște probleme la tendonul ahilian de la piciorul stâng. Nu am fugit de responsabilitate, îmi văd de sănătate. Nu era treaba mea să stau în stradă” - Larisa Iordache, potrivit tabloidului Click.

"Trebuie să fac gimnastică, nu să lucrez ceea ce am făcut în ultima vreme"

"Eu trebuie să fac gimnastică, nu să lucrez ceea ce am făcut în ultima vreme. Mi se pare destul de greu să stau în picioare atât de mult, fără odihnă. A fost ok pentru mine pentru că nu am intervenit de multe ori, colegii erau foarte bine instruiţi, eu a trebuit doar sa supraveghez şi să stau lângă ei.

Categoric (n.r: s-a temut). Cred că fiecare dintre noi ne gândium şi când mergem la cumpărături să ne protejăm, toţi ne gândim la un risc de a ne îmbolnăvi. Da, chiar mă gândeam (n.r.: să nu se infecteze), acum sper să fiu bine şi cu tendonul, referitor la sănătate. Nu am renunţat niciodată, e vorba despre sănătate, nicio altă problemă nu a fost", a completat Larisa Iordache la Digi 24.