Usain Bolt a postat o poză din finala Jocurilor Olimpice de la Beijing, din 2008, atunci când a câştigat proba de 100 de metri. Prin imaginea de la JO fostul atlet transmite un mesaj tuturor oamenilor de a păstra distanţarea socială.

Usain BoltFoto: Twitter - Central Coast Mariners

Legendarul atlet Usain Bolt s-a folosit de exemplul personal pentru a susţine măsura dată de autorităţi în legătură cu distanţarea socială.

Fostul sportiv a postat pe site-urile de socializare o imagine din finala probei de 100 de metri de la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008. Atunci, Bolt a câştigat medialia de aur cu un record de 9.69 de secunde, cu 0.20 de secunde în faţa locului doi, ocupat de Richard Thompson.

În imaginea postată Bolt se află pe linia de finish în timp ce restul atleţilor sunt la o distanţă de mai bine de un metru în spatele lui. Astfel, fostul sportiv susţine distanţarea socială şi le-a urat tuturor fanilor lui şi un "Paşte Fericit".

Tot la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, Usain Bolt a câştigat o altă medalie de aur, la proba de 200 de metru, cu un record de 19.30 de secunde, transmite Mediafax.