​Campionul UFC Jon Jones a fot arestat, joi, în New Mexico. Luptătorul a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Se pare că Jones a folosit ilegal o armă de foc, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Poliţiştii din Albuquerque, New Mexico, au răspuns unui apel de urgenţă ce semnala mai multe focuri de amă în jurul orei 1.00. Când au ajuns la locul faptei, aceştia l-au găsit pe Jon Jones în autoturismul său, aflat în parcare, cu motorul pornit.

Luptătorul a negat că a tras cu arma, dar ofiţerii spun că a acesta părea sub influenţa alcoolului. După ce a fost testat, rezultatul a fost pozitiv. La percheziţie, ofiţerii au găsit un pistol şi o sticlă de tequila pe jumătate goală.

Jones a fost arestat şi ulterior eliberat pe cauţiune. Procesul va avea loc în data de 9 aprilie.

Jon Jones este campionul mondial UFC (Ultimate Fighting Championship - arte marțiale mixte) la categoria semigrea.

UFC, cea mare organizație MMA (arte marțiale mixte) din lume, găzduiește cei mai mulți luptători de top din acest sport. Alături de Jon Jones, unii dintre cei mai cunoscuți luptători care activează sau au activat în UFC sunt Conor McGregor, Brock Lesnar, Anderson Silva, Georges St-Pierre, Randy Couture, Tito Ortiz sau Ronda Rousey.