Pugilistul ucrainean Aleksandr Gvozdik a părăsit, duminică, spitalul din Philadelphia unde s-a aflat timp de două zile sub observaţie pentru o comoţie cerebrală suferită la meciul cu rusul Artur Beterbiev, pentru categoria semigrea, a anunţat antrenorul său pentru postul ESPN, citat de AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

La doar două zile după decesul boxerului american Patrick Day, ca urmare a unei leziuni cerebrale provocate de un teribil KO, suferit la Chicago în faţa compatriotului său american Charles Conwell, Gvozdik a primit îngrijiri pentru o comoţie cerebrală şi a fost supus unor investigaţii amănunţite pentru a preveni un traumatism mai grav, a precizat antrenorul Teddy Atlas.

"Totul este clar. Nicio sângerare la creier nu a fost detectată sau vreo altă problemă. Dar trebuia să fim siguri", a declarat Atlas, precizând că sportivul său s-a plâns de o durere în spate capului.

În vârstă de 32 de ani, boxerul ucrainean a suferit prima înfrângere în 19 meciuri, după ce a căzut la podea de trei ori în runda a 10-a sub ploaia de lovituri a adversarului, determinând arbitrul să oprească meciul.

Înaintea meciului dintre Beterbiev şi Gvozdik a fost adus un omagiu lui Patrick Day, marcat prin zece lovituri de gong, informează Agerpres.