Sportiva română Denisa Golgotă s-a clasat pe locul 4 în finală de la sol, duminică, la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Szczecin. Astfel, delegația României încheie fără medalie competiția din Polonia.

HotNews.roFoto: Hotnews

Denisa Golgotă a fost notată 13.366, aflându-se la diferență de numai o zecime de medalia de bronz.

Franțuzoaica Melanie de Jesus dos Santos, campioana europeană en-titre la sol, a câștigat medalia de aur pentru a doua oară consecutiv, cu 13.833. Podiumul a fost completat de Eythora Thorsdottir (Olanda), cu 13.666, și Angelina Melnikova (Rusia), cu 13.466.

Melanie De Jesus Dos Santos a cucerit vineri titlul la individual compus, iar duminică a obținut medalia de argint la bârnă.

Pentru Golgotă a fost a patra finală la Szczecin, după ce s-a clasat pe locul 17 la individual compus, pe 6 la sărituri și pe 5 la bârnă.

La Europenele de anul trecut, de la Glasgow, România a cucerit două medalii, ambele prin Denisa Golgotă, argint la sol şi bronz la sărituri. Obiectivul lotului feminin la Szczecin era cucerirea a 1-2 medalii, scrie Agerpres.

La masculin, toţi cei cinci reprezentanţi ai României (Marian Drăgulescu, Roland Modoianu, Robert Ghiuzan, Cristian Băţagă, Andrei Muntean) au ratat finalele.