​Sportivul român Răzvan Arnăut a obţinut medalia de argint în limitele cat. 60 kg, la greco-romane, miercuri, la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Novi Sad (Serbia), după ce a fost învins în finală de turcul Kerem Kamal, informează Agerpres.

Razvan ArnautFoto: Facebook - Federatia Romana de Lupte (FRL)

Arnăut a trecut în preliminarii de portughezul Antonio Martins Cabral, în sferturi a câştigat în faţa bulgarului Ivo Krasimirov Iliev, iar în semifinale s-a în faţa ucraineanului Jora Abovyan.

La cat. 67 kg, Alexandru Solomon a ratat medalia de bronz, fiind învins în meciul decisiv de belarusul Aliaksandr Liavonchyk.

La feminin, Diana Elena Vlăsceanu s-a calificat în finala pentru bronz la cat. 76 kg, urmând să o înfrunte joi pe Romana Vovceak (Ucraina). În sferturi, românca fusese întrecută de rusoaica Daria Shisterova.

La cat. 50 kg, Maria Alexandra Cioclea a pierdut în sferturi în faţa polonezei Katarzyna Kaminska.

În limitele cat. 55 kg, Andreea Beatrice Ana a dispus în preliminarii de belarusa Darya Sinkavets, în sferturi a fost învinsă de rusoaica Viktoria Vaulina, însă va evolua în recalificări, contra ucrainencei Anastasia Kravchenko.

România are până acum trei medalii de argint, toate obţinute la greco-romane, de Florin Tiţa (cat. 55 kg), Răzvan Arnăut (60 kg) şi Lenard Berei (130 kg).