​​Sportivul român Florin Tiţa a obţinut medalia de argint, marţi, la cat. 55 kg, greco-romane, în cadrul Campionatelor Europene de lupte Under-23 de la Novi Sad (Serbia), după ce a fost învins în finală de georgianul Nugzar Tsurtsumia, informează Agerpres.

Florin TitaFoto: Captura Facebook - Federatia Romana de Lupte (FRL)

Răzvan Arnăut s-a calificat în finala cat. 60 kg, după ce s-a impus în semifinale în faţa ucraineanului Jora Abovyan. Arnăut a trecut în preliminarii de portughezul Antonio Martins Cabral, iar în sferturi a câştigat în faţa bulgarului Ivo Krasimirov Iliev. În finală, Arnăut îl va înfrunta pe turcul Kerem Kamal.

La cat. 67 kg, Alexandru Solomon va evolua miercuri în meciul pentru bronz, contra învingătorului dintre bulgarul Nestar Nedkov Nestarov şi belarusul Aliaksandr Liavonchyk. În preliminarii, Solomon l-a învins pe portughezul Pedro Miguel De Matos Oliveira De Morais Ca, în sferturi a trecut de germanul Witalis Lazovski, fiind întrecut în semifinale de sârbul Sebastian Nad.

În limitele cat. 77 kg, Vlad Mariea a trecut de germanul Karan Mosebach în recalificări şi îl va înfrunta pe azerul Nasir Hasanov.

Marţi, în finala cat. 130 kg, Lenard Istvan Berei va da piept cu georgianul Zviadi Pataridze.