O femeie de 79 de ani a decedat la patru zile după ce a fost lovită de o minge de baseball, la un meci al echipei Los Angeles Dodgers, din MLB, informează lequipe.fr, potrivit News.ro.

Dodger Stadium, Los AngelesFoto: usatoday

Incidentul a avut loc la în 25 august 2018, dar a fost făcut public luni seară, în cadrul emisiunii Outside the Lines de la postul ESPN.

Linda Goldbloom, din Los Angeles, a mers la meciul dintre Dodgers şi San Diego Padres cu soţul ei, Erwin, pentru a celebra 59 de ani de căsătorie. Aflată în tribune, ea a fost lovită de o minge şi a decedat la 29 august 2018, după ce a suferit o "hemoragie intracraniană acută", potrivit raportului medicului legist.

Clubul din Los Angeles nu a comentat la vremea respectivă, dar a recaţionat după emisiunea de la ESPN.

"Suntem profund întristaţi de acest tragic accident şi de decesul doamnei Goldbloom", a precizat clubul, care a adăugat că acest caz a fost reglat între conducerea grupării şi familia victimei.

Spectatorii sunt loviţi destul de des de mingi la meciurile de baseball, dar ultimul deces din acest motiv s-a înregistrat în 1970, când a murit un copil de 14 ani, tot pe Dodger Stadium. În ultimii ani, unele cluburi au instalat plase de protecţie pe arenele lor.