​Fostul boxer Floyd Mayweather Jr. a anunţat că va lupta cu japonezul Tenshin Nasukawa, într-un meci "demonstrativ de box", în Japonia, la 31 decembrie, la doar o săptămână după ce a afirmat că întâlnirea nu va avea loc, potrivit News.ro.

Mayweather vs TenshinFoto: Boxing News 24

"Vom face acest meci. Va fi un fel de meci demonstrativ. Fără lovituri. Mă mişc în jurul tipului nouă minute şi desigur că va fi cel mai scump meci demonstrativ făcut vreodată", a declarat Mayweather pentru TMZ.

La 5 noiembrie, Floyd Mayweather Jr. a anunţat că va lupta cu Tenshin Nasukawa, într-o gală de arte marţiale mixte (MMA). Însă după două zile a anulat lupta, susţinând că a fost dezinformat cu privire la gala în care urma să se desfăşoare înfruntarea.

În cele din urmă "neînţelegerile" au fost rezolvate, iar meciul va avea loc în 31 decembrie.

În vârstă de 41 de ani, Mayweather a câştigat, ca boxer profesionist, titlul mondial la cinci categorii de greutate, fiind neînvins în 50 de meciuri.

Floyd Mayweather nu a mai evoluat în MMA, dar a luptat şi a câştigat meciul disputat cu o vedetă a acestui stil, irlandezul Connor McGregor, după regulile boxului profesionist.