Directorul CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, aşteaptă ”soluţia” din partea stafului tehnic şi se declară dezamăgită după înfrângerea echipei de handbal feminin în Liga Campionilor, cu SG BBM Bietigheim. ”Cred că aducerea pe banca tehnică a unei echipe care să fie în valorile şi misiunea clubului este următorul pas”, a scris Szabo într-un mesaj pe Facebook conform News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Ştiu că în sport pierzi sau câştigi. Se pare că nu avem atitudine, nu avem curaj, nu avem voinţă. Avem o echipă cu mari valori, dar sincer nu este suficient. Ca fost sportiv de performanţă, cred că aducerea pe banca tehnică a unei echipe care să fie în valorile şi misiunea clubului este următorul pas. Am spus că este nevoie de continuitate şi stabilitate, dar cred că interesul clubului este mai presus de orice. Sunt dezamagită. În următoarele zile aştept soluţia din partea stafului tehnic al clubului”, a scris Szabo, făcând referire la antrenorul suedez Magnus Johansson, numit în funcţie în această vară.

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia germană SG BBM Bietigheim, scor 30-28 (12-16), în grupa D a Ligii Campionilor.

CSM a suferit astfel prima înfrângere în grupă şi are doar 2 puncte după două etape, obţinute din victoria inaugurală a sezonului, cu FTC Budapesta.

Programul CSM Bucureşti în grupa D este următorul: Vipers – CSM Bucureşti (20 octombrie), CSM Bucureşti – Vipers (4 noiembrie), FTC Budapesta – CSM Bucureşti (11 noiembrie), CSM Bucureşti – SG BBM (18 noiembrie).

În ultimele două sezoane, CSM Bucureşti a obţinut medalia de bronz a competiţiei, după ce în 2016 cucerea trofeul, şi se află la a patra participare consecutivă în Liga Campionilor.

Actuala deţinătoare a Ligii Campionilor este Gyor ETO.