​Scene incredibile au "stricat" gala UFC 229, după ce campionul Khabib Nurmagomedov a început o încăierare, sărind îl lovească pe Dillon Danis,din echipa lui McGregor, lângă cușcă. Nurmagomedov îl învinsese pe McGregor în runda a patra, după o manevră de strangulare.

UFC 229Foto: Captura video

În același timp, irlandezul stătea în cușcă, așteptând ca încăierarea să se termine, însă un om din staff-ul lui Khabib a venit lângă el și l-a lovit în timp ce acesta era cu spatele.

Președintele UFC Dana White a refuzat să îi ofere centura lui Nurmagomedov, spunându-i acestuia că acest lucru ar putea duce la probleme în arena din Las Vegas.

McGregor a părut uimit și a fost rapid escortat de echipa sa, în timp ce un alt campion, Daniel Cormier, a intrat în octagon pentru a-l calma pe Nurmagomedov, care a părăsit arena fiind înconjurat de poliție.

Bătaia s-a generalizat între stafurile celor doi, dar s-a transmis și în rândul spectatorilor prezenți în T-Mobile Arena din Las Vegas. Potrivit Danei White, trei membri ai stafului lui Nurmagomedov au fost reținuți de poliție.

În urma acestei confruntări, McGregor are 21 de victorii (18 prin KO) și patru înfrângeri, în timp ce Nurmagomedov rămâne neînvins, având 27 de victori..

Lupta care a fost declarată "cea mai mare din istoria UFC", care a depășit recordurile de audiență și în care McGregor a revenit după o absență de 693 de zile, a adus acum semne de întrebare și îngrijorare pentru organizație.