Doi consilieri din cadrul Ministerului Tineretului și Sporturilor au sunat în timpul unei emisiuni radio realizată de Ovidiu Ioanițoaia cu ministrul Ioana Bran, și-ar fi schimbat numele, s-au dat drept admiratori și ar fi pus întrebări aranjate dinainte pentru șefa lor, scrie Tolo.ro care susține că alți angajați din MTS au recunoscut vocile colegilor lor.

Ioana BranFoto: Presasm.ro
  • UPDATE Ioana Bran a admis vineri, la Antena 3, ca vocile persoanelor care au intervenit la o emisiune radiofonică la care era invitată la Europa FM „sunt similare” cu cele ale consilierilor săi, dar spune că nu are „urechea muzicală„ pentru a se pronunța.

Luni, 12 martie, Ioana Bran a fost invitata emisiunii ”Tribuna zero”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM. Pe parcursul dialogului, ministrul a avut serioase probleme, fiind evident că nu stăpânește domeniul sportului, scrie Tolo.ro

Pe parcursul discuției tot mai poticnite de la Europa FM, Ioana Bran primește o mână de ajutor de la doi ”admiratori” care intră în direct la telefon, căci acesta este formatul emisiunii.

”Bună seara! Vă sun din Bacău. Am o întrebare legată de facilități și anume: ce facilități trebuie să aibă o firmă privată care investește în sport?”, este una din întrebările venite de la un ascultător.

Ministrul răspunde prompt: ”Într-adevăr, acesta e un subiect foarte important care ar trebui discutat în mediul de afaceri, întâlniri cu aceștia. Există și deja funcționează prevederi foarte clare. Acestea au opțiunea de a redirecționa către cluburile sportive, federații, activități sportive 20% la sută din impozitul pe profit în limita a 0,5% din cifra de afaceri”.

Ioanițoaia tresare: ”După atâția ani în sport nici eu nu știu aceste cifre”.

Citește articolul integral pe Tolo.ro

Ioana Bran (31 ani), numită ministru al Tineretului și Sporturilor din luna ianuarie, a fost secretară a Camerei Deputatilor și este deputat PSD de Satu Mare.

Potrivit presei locale, Ioana Bran este fiica cea mica a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc palinca de export Bran.

Citește mai multe despre Ioana Bran: