Ca in fiecare an, Super Bowl nu reprezinta doar un prilej pentru a urmari confruntarea dintre cele mai bune echipe din fotbalul american (NFL). Considerat evenimentul sportiv al anului in SUA, companiile profita din plin de cele mai mari audiente inregistrate (peste 100 de milioane de persoane) pentru a-si prezenta produsele. La editia din acest an, castigata in premiera de Philadelphia Eagles, costul mediu al difuzarii unui spot de 30 de secunde a atins incredibila suma de 5 milioane de dolari.

Doritos vs Mountain Dew, reclame la Super BowlFoto: billboard.com

Budweiser, Tide, Toyota, Amazon si Pringles sunt doar cateva dintre brandurile care au platit sume uriase pentru a fi prezente pe TV in pauzele publicitare ale unuia dintre cele mediatizate evenimente din lume.

Printre personalitatile care au aparut in reclame la Super Bowl 2018 se numara Cindy Crawford, Steven Styler, David Harbour, Peter Dinklage, Morgan Freeman si Jeff Bezos.

Gala Super Bowl 2018, care a avut loc duminica seara la Minneapolis, a fost transmisa in direct de postul NBC.

Philadelphia Eagles este castigatoarea editiei din 2018 a Super Bowl, dupa ce a trecut de formatia New England Patriots, detinatoarea trofeului, cu scorul de 41-33.

Iata cateva dintre reclamele de la Super Bowl:

Care vi se pare cea mai reusita?

Groupon

Lexus

Stella Artois

Budweiser

Pringles

Michelob Ultra

Doritos si Mountain Dew

M&M

Amazon

PETA

Coca - Cola

Tide

KIA

Jeep

Sprint

Intuit

Rocket Mortgage

Turism Australia

Bud Light

Pepsi

Febreze

Avocados from Mexico

Hyundai

Toyota

Jack in the Box

WeatherTech

Wix.com

Ram Trucks

NFL