Gimnasta Larisa Iordache a declarat, marti, la Gala Sportului Dinamovist, ca piciorul sau stang a cedat din nou si a trebuit sa fie supusa unei noi interventii chirurgicale, dar a precizat ca nu isi pierde speranta, transmite Agerpres.

Larisa IordacheFoto: Agerpres/AP

"Piciorul din pacate a cedat din nou, dar nu-mi pierd speranta. Domnul doctor mi-a spus ca ma voi face bine. Am un tendon mai puternic acum pentru ca mi-a luat un pic din muschiul gambei si mi-a lipit acolo ca sa fie mai puternic. O sa fiu ascultatoare, voi respecta pauza recomandata si voi face recuperare atat cat va trebui. Sper ca totul sa mearga uns si sa fie bine. Imi doresc ca de acum incolo ghinioanele sa nu se mai tina lant de mine. Sper ca 2017 sa se incheie cu aceasta accidentare, iar 2018 sa fie un an cu sanatate si optimism. Imi doresc sa fiu increzatoare in mine si in propriul corp si sa fie din nou totul bine" - Larisa Iordache.

Intrebata cand se va intoarce la antrenamente, Larisa Iordache a raspuns: "Deocamdata mi-am luat o pauza. Pentru psihicul meu aceasta noua accidentare a picat cam ciudat... Am fost un pic dezorientata, nici nu stiam daca mi se intampla cu adevarat sau e doar un vis. A fost un pic ciudat. Voi reveni in sala cat de repede voi putea pentru a ma antrena".

Larisa Iordache s-a accidentat la incalzire la Campionatele Mondiale de la Montreal din luna octombrie, ea suferind atunci o ruptura de tendon ahilian la piciorul stang. Gimnasta a fost operata la intoarcerea in tara, dar problemele nu au disparut, iar la inceputul lunii decembrie a fost supusa unei noi interventii chirurgicale. De altfel, ea a fost prezenta in carje la Gala Sportului Dinamovist.

Larisa Iordache a fost premiata, marti, de Clubul Sportiv Dinamo pentru medalia de bronz castigata la barna la Campionatele Europene de gimnastica artistica desfasurate in acest an la Cluj-Napoca.