Patru medalii au castigat gimnastii romani participanti la etapa de Cupa Mondiala Challenge de la Szombathely (Ungaria), care s-a desfasurat sambata si duminica. Catalina Ponor si Marian Dragulescu au obtinut cate o medalie de aur si una de argint, relateaza News.ro.

Sambata, in prima zi a finalelor competitiei, Marian Dragulescu a obtinut medalia de argint la sol (nota 14,200), in timp ce Laura Jurca a fost pe locul 6 la paralele (12,833), iar Cristian Bataga pe aceeasi pozitie la inele (13,333).

Duminica, in a doua zi a finalelor, Catalina Ponor a obtinut medalia de argint la sol (13,566) si pe cea de aur la barna (13,933), iar Marian Dragulescu pe cea de aur la sarituri (14,783).

De asemenea, Vlad Cotuna s-a clasat pe locul 4 la paralele (14,400), Maria Holbura pe aceeasi pozitie la barna (12,266), iar Cristian Bataga pe locul 5 la sarituri.

In total, cei 7 gimnasti romani prezenti la Szombathely au evoluat in noua finale.

Cupa Mondiala Challenge de la Szombathely (Ungaria) a reprezentat unul din ultimele teste pentru sportivii tricolori inaintea participarii la Campionatele Mondiale de la Montreal (2-8 octombrie).

Urmatorul test va fi sustinut de Larisa Iordache si Ioana Crisan, la etapa de Cupa Mondiala de la Paris (16-17 septembrie).