Pugilistul filipinez Manny Pacquiao a renuntat la meciul-revansa cu Jeff Horn, care l-a deposedat de titlul de campion mondial WBO la categoria welters, dupa ce data finala a meciului nu i-a fost pe plac, a anuntat, vineri, guvernul din statul Queensland care urma sa finanteze meciul, informeaza Agerpres.

Jeff Horn si Manny PacquaioFoto: Captura YouTube

"Noi am fost informati astazi (vineri) ca Manny Pacquiao nu va putea reveni in ring pe data de 12 noiembrie, asa cum si-a propus", a anuntat primul ministru al statului Queensland, Annastacia Palaszczuk, intr-un comunicat dat publicitatii.

"Am fost informata ca dl. Pacquiao, care este si senator in Filipine, are si alte angajamente la acea data", a adaugat premierul, care a precizat ca executivul sau va sustine financiar urmatorul meci al lui Horn pentru apararea titlului, indiferent cine ii va fi challenger.

Jeff Horn, in varsta de 29 de ani, l-a invins pe Pacquiao (38 ani), la puncte, adjudecandu-si spre surprinderea generala titlul WBO la categoria welters, pe data de 2 iulie la Brisbane.

Filipinezul, care a fost ales senator in tara sa si revenit in ringul de box in 2016, a contestat decizia arbitrilor-judecatori care au dat in unanimitate victoria lui Horn.