Starul irlandez al artelor martiale mixte Conor McGregor va aborda meciul contra legendei americane a boxului Floyd Mayweather, sambata noapte la Las Vegas, cu un avantaj de 1,6 kg, conform cantarului oficial efectuat vineri, informeaza Agerpres.

Conor McGregorFoto: Captura YouTube

McGregor, in varsta de 29 de ani, a avut o greutate de 69,4 kg, in timp ce Mayweather (40 ani) a cantarit 67,8 kg. Cei doi nu aveau voie sa depaseasca 69,8 kg.

Sustinut puternic de 6000 de spectatori, majoritatea imbracati in tricou verde in culorile Irlandei, intr-o ambianta de meci de fotbal, McGregor a profitat de cantarul oficial, ultimul eveniment public inaintea meciului, pentru a raspunde provocarilor.

"Nu l-am vazut niciodata intr-o asemenea proasta conditie fizica", a spus McGregor la adresa adversarului sau. "Sunt profesionist, am facut tot ce a trebuit pentru a ma inscrie in categorie, dar la ora meciului voi fi si mai puternic. El nu va putea rivaliza cu forta mea si cu ritmul meu. Este un meci ca si incheiat", a mai spus irlandezul.

Mayweather, al carui ultim meci dateaza din septembrie 2015, a ramas calm in timpul cantarului, chiar daca McGregor s-a pus in fata lui si l-a insultat.

"M-am mai aflat in situatia asta, deci stiu ce trebuie sa fac pentru a castiga meciuri de aceasta amploare. Un meci nu se castiga la cantar", a precizat, la randul sau, "Money" Mayweather, neinvins in 49 de meciuri.

Meciul dintre americanul Floyd Mayweather si irlandezul Conor McGregor nu are ca miza niciun titlu mondial, fiind doar un simplu meci intre o legenda a boxului si un star UFC, care va genera incasari record pentru cei doi protagonisti.

Partida va fi una de box profesionist la categoria semimijlocie. Gala va fi transmisa de Pro TV, in noaptea de sambata spre duminica, de la ora 04.00 (ora Romaniei), meciul dintre Mayweather si McGregor urmand sa inceapa la ora 7.00.