Meciul de box dintre Floyd Mayweather si Conor McGregor va fi difuzat in direct si in exclusivitate de televiziunea Pro TV, duminica, de la ora 7.00, iar intreaga gala va fi transmisa incepand cu ora 4.00, informeaza News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conor McGregor, in varsta de 29 ani, este primul si singurul luptator din istorie care a castigat doua titluri in doua divizii diferite in acelasi timp, in cea mai importanta promotie de arte martiale mixte din lume, Ultimate Fighting Championship, informeaza Pro TV.

Mult mai in varsta decat competitorul sau, Floyd Mayweather, in varsta de 40 ani, este campion in cinci divizii diferite, unde a castigat opt titluri mondiale, fiind considerat de multe publicatii de specialitate ca fiind cel mai bun pugilist din ultimii 20 de ani. El nu a fost invins in 49 de meciuri in care a luptat cu peste 20 de campioni mondiali.

Cei doi sunt cei mai cunoscuti luptatori ai momentului, meciul dintre ei urmand sa genereze venituri de peste 1 miliard de dolari, bursele celor doi insumand aproape jumatate de miliard.

Daca va castiga meciul de duminica dimineata, Floyd Mayweather va depasi recordul detinut de celebrul Rocky Marciano, de 49 de victorii din tot atatea meciuri. Cei doi sunt in acest moment la egalitate, avand palmarese identice, 49-0.