Jose Fernandez, in varsta de 24 de ani, aruncator de baseball al echipei Miami Marlins, a murit intr-un accident de barca. Paza de Coasta a SUA a declarat ca jucatorul este una dintre cele trei victime decedate. Accidentul a avut loc in Florida, anunta BBC News.

Jose FernandezFoto: Wikipedia

Clubul caruia apartinea Fernandez a declarat ca este "devastat". Marlins trebuia sa joace acasa impotriva celor de la Atlanta Braves, dar meciul a fost anulat.

Fernandez era nascut in Santa Clara, Cuba si a fugit in Florida cand avea 16 ani, dupa trei incercari esuate. El a debutat la Miami Marlins in 2013.

Echipajele de ajutor sosite la fata locului au declarat pentru ziarul local WSVN ca "la o cercetare initiala au fost gasite trei victime - doua pluteau in apa si unul sub barca- din pacate erau morti".

Comisia de conservare a pescuitului si a vietii salbatice din Florida a declarat ca nava a suferit un "impact sever", lovindu-se de pietre foarte mari care fac parte din debarcader.

Oficialii au mai declarat ca Fernandez nu purta vesta de salvare la momentul impactului.

Numele celorlalte doua victime nu sunt facute publice de catre autoritati, pana cand familiile nu vor fi informate, a spus Paza de Coasta.

Acum cateva zile, Fernandez a pus o poza pe Instagram in care aparea prietena lui insarcinata.