Alergatorii si biciclistii care vor participa pe 27 si 28 august la Maratonului Olteniei – editia a IV-a - vor aduce o sansa in plus copiilor internati la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Ramnicu Valcea. Anul acesta, efortul participantilor va fi rasplatit de organizatorul CEZ Romania cu premii in bani si produse, cu 60% mai mari comparativ cu editia precedenta.

Maratonul OltenieiFoto: CEZ Romania

Sumele stranse din taxele de participare si din donatiile individuale facute de sportivii amatori direct pe site-ul http://www.maratonulolteniei.ro vor fi suplimentate de catre CEZ Romania pana la atingerea sumei de 15.000 Euro, cu care va fi achizitionat un sistem chirurgical cu radiofrecventa pentru dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Ramnicu Valcea. Actiunea vine ca un pas firesc dupa ce, anul trecut, donatia de 13.000 de euro s-a indreptat catre dotarea Sectiei de Neonatologie a aceluiasi spital.

Aparatul cu radiofrecventa permite utilizarea unei metode minim invazive, prin care se pot trata multiple afectiuni ale copiilor. Echipamentul va facilita accesul copiilor din Valcea la metode moderne de tratament, reducand astfel numarul celor nevoiti sa se adreseze spitalelor din alte judete pentru a beneficia de avantajele unor servicii medicale avansate. Cele mai frecvente cazuri medicale de folosire a acestui aparat sunt amigdalectomii si adenoidectomii (scoaterea amigdalelor si a polipilor).

Pentru efortul si implicarea in sustinerea cauzei celui mai energic eveniment de MTB si Trail Running din Oltenia, castigatorii vor fi rasplatiti cu premii in valoare totala de peste 9.300 de euro. Astfel, cei care vor urca pe podium vor primi premii si cu pana la 60% mai mari decat la editia precedenta, pentru aceeasi categorie.

Iata mai jos premiile pentru cei mai cei care ajung pe podium in clasamentul general:

Cursa lunga masculin & feminin general

MTB – 51 km si TRAIL – 21.2 km

Locul I

800 RON

Locul II

600 RON

Locul III

400 RON

Locul IV

300 RON

Locul V

200 RON

 

 

Cursa scurta masculin & feminin general

MTB – 33 km si TRAIL 10.5 km

Locul I

500 RON

Locul II

400 RON

Locul III

300 RON

Locul IV

200 RON

Locul V

100 RON

Va puteti inscrie in continuare la acest eveniment sportiv direct pe site: http://maratonulolteniei.ro/inscrie-te.

Maratonul Olteniei este un eveniment al CEZ Romania, organizat cu sprijinul Hyper Sport si Padina Fest, al Primariei Municipiului Ramnicu Valcea si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea.

Editia din acest an are alaturi parteneri pentru care sprijinirea unui eveniment sportiv si a unei cauze a devenit deja traditie: Adrem Invest - partener principal, alaturi de Ciga Energy, Reinvest si firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii in calitate de parteneri Gold si Energobit, EY Romania, Fine Consulting, InformLykos in calitate de parteneri Silver.

Urmariti indeaproape website-ul www.maratonulolteniei.ro si paginile de Facebook www.facebook.com/MaratonulOlteniei si www.facebook.com/energiepentrubine pentru informatii actualizate despre eveniment.