Judoka romana Corina Caprioriu, dezamagita de faptul ca a ratat castigarea unei medalii, luni, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a apreciat ca ''nu e ghinion'', ci asa e ''sportul de performanta'', potrivit TVR1 si Agerpres.

''Nu e ghinion, asta e sportul de performanta. Nu stii niciodata. Nu mi-a fost greu (cu Silva) din cauza atmosferei, mi-a fost greu cu ea. Ma cunostea foarte bine si s-a vazut ca n-am putut sa-i fac nimic'', a declarat Caprioriu, care a pierdut in semifinale in fata braziliencei Rafaela Silva, iar apoi si meciul pentru bronz cu portugheza Telma Monteiro.

'M-a punctat in primele secunde, din neatentie, pe greseala mea, si pe urma tot meciul a fugit de lupta. S-a vazut destul de clar, arbitrul a inceput sa o penalizeze tarziu. M-a penalizat pe mine si ea se arunca pe jos. Nu stiu ce sa mai spun, nu mai am cuvinte'', a spus vicecampioana olimpica de la Londra despre meciul cu Monteiro. Caprioriu a pierdut in semifinale dupa prelungiri meciul cu Silva, care apoi a cucerit medalia de aur.