La Rio de Janeiro a avut loc tragerea la sorti a partidelor de pe tabloul de simplu de la tenis de masa. Elizabeta Samara ar putea sa se dueleze in turul trei al intrecerii cu chinezoaica Ding Ning, vicecampioana olimpica si principala favorita la castigarea medaliei de aur.

Elizabeta SamaraFoto: Agerpres

Samara va debuta in competitie direct in turul al doilea, acolo unde va juca cu invingatoarea dintre Galia Dvorak (Spania) si Gui Lin (Brazilia).

Daca va trece de aceasta faza, Eliza s-ar putea intalni cu chinezoaica Ding Ning, vicecampioana olimpica si principala favorita la castigarea competitiei.

Daniela Dodean Monteiro o va intalni in primul tur pe Das Mouma (din India), iar in cazul unui succes va juca impotriva "polonezei" Li Qian.

Pe tabloul masculin, Adrian Crisan (prezent deja la a cincea Olimpiada - a concurat la Sydney 2000, Atena 2004, Beijing 2008, Londra 2012) il va intalni pe Sharath Kamal Achanta (din India) in primul tur al turneului. Ovidiu Ionescu se va duela in turul al doilea cu invingatorul disputei dintre Nima Alamian (Iran) si Kanak Jha (SUA).

De asemenea, echipa feminina de tenis de masa a Romaniei va intalni Coreea de Sud in optimile de finala ale competitiei, informaza Agerpres.

Sambata (n.r. 6 august) vor avea loc meciurile din primul tur la simplu masculin si feminin si din turul al doilea la simplu feminin.

Cine va reprezenta Romania la Rio de Janeiro - Programul complet al sportivilor romani la Olimpiada

Rio de Janeiro promite sa ne arate "O lume noua", in pofida protestelor, a saraciei si a virusului Zika