Trupul neinsufletit al fostei mari atlete Iolanda Balas Soter va ramane la sediul federatiei inca o zi, pana duminica, la ora 15, dupa care va fi depus la Capela Cimitirului Militar Ghencea, a anuntat sambata Federatia Romana de Atletism.

Iolanda Balas SoeterFoto: Facebook.com

"Corpul neinsufletit al Iolandei Balas Soter va ramane la sediul Federatiei Romane de Atletism (str. Dr. Primo Nebiolo, nr.2, sector 1 Bucuresti) de astazi (12.03), ora 13, pana maine (13.03), ora 15, pentru ca de la ora 16 sa fie depus la Capela Cimitirului Militar Ghencea 1 (vizavi de Clubul Sportiv al Armatei Steaua, in prelugirea Bdul Ghencea). Ceremonia de inmormantare va incepe luni (14.03), de la ora 12, dupa care masa de pomenire sa se desfasoare la Hotelul Militar Haiducul", se arata in comunicatul federatiei.

Multipla recordmena mondiala si olimpica, Iolanda Balas Soter s-a stins din viata, vineri, la 79 de ani. Fosta atleta a fost presedinta Federatiei Romane de Atletism intre 1988 si 2005, de numele ei legandu-se construirea actualului sediu al FRA, dar si amenajarea mai multor piste de atletism.