​Gimnastul Marian Dragulescu a declarat ca lucreaza intens pentru executarea a trei exercitii la sarituri, aparatul sau favorit, pe care spera sa le poata prezenta la Campionatele Europene, informeaza Mediafax.

Marian DragulescuFoto: Bety Blagu / HotNews.ro

"Suntem motivati la lot, am inceput de doua zile si am o febra musculara de nu mai pot, dar asta e, tot timpul e greu la inceput. Pregatirea merge foarte bine. Este un an foarte greu, sunt multe competitii. In sapte luni vom avea trei mari competitii. Concursul pentru calificarea la Jocurile Olimpice in aprilie, in mai Campionatele Europene si in august, Jocurile Olimpice, pe care le asteapta toata lumea. Acum lucrez la trei sarituri pe care nu le-am mai executat si la europene as vrea sa le am pregatite. Pregatesc trei ca macar doua sa iasa, ca sa zic asa. Lucrez pe mai multe fronturi si vom vedea care va fi gata mai repede", a declarat gimnastul roman, medaliat cu argint la CM din noiembrie anul trecut la sarituri, citat de Mediafax.

Marele obiectiv al lui Dragulescu pentru acest an este castigarea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Competitia se va disputa in perioada 5-21 august 2016.