Romanian Open Squash 2015, turneu international cu premii in valoare totala de 5.000 EUR si organizat de Asociatia Pro Squash Romania sub egida Federatiei Romane de Squash al carui sponsor principal este Light Soft - Medical Software, se joaca intre 13 si 15 noiembrie, pe terenul de sticla amplasat in Iulius Mall Cluj.

Romanian Open Squash 2015Foto: Hotnews

Organizatorii estimeaza o participare de peste 90 de jucatori din Romania, Serbia, Scotia, Istrael, Cehia, Polonia.

"LIGHT SOFT ROMANIAN OPEN SQUASH este la a 3-a editie si in acest an marcam cateva premiere ale turneului si pentru squash-ul romanesc.

Este prima editie la care vom avea categoria de juniori, fete si baieti, care vor participa la primul turneu open pe teren de sticla adresat acestei categorii de competitori.

Este primul turneu international al ROMANIAN OPEN SQUASH, la Divizia A, acordand 4 wild-card-uri participantilor din alte tari si, de asemenea, este prima data cand premiile in bani si produse ajung la 5000 EUR."

Partener online media este, si in acest an, SquashMania.ro. Noutatile ROS 2015 sunt disponibile pe retelele de socializare, urmarind hashtagul #OpenSquash2015.

Despre SquashMania.ro

Proiect lansat in 2013 pentru promovarea squash-ului in Romania, pe canale online media. Publica frecvent informatii despre turnee, interviuri, articole de specialitate scrise de membri ai comunitatii. SquashMania a devenit in scurt timp Comunitatea Iubitorilor de Squash din Romania, foarte activa pe Facebook alaturi de cei 3300+ fani sau pe grupuri dedicate tuturor jucatorilor.

Despre Romanian Open Squash

S-a impus ca un turneu mare, cu premii substantiale, recomandat de la an la an de toti participantii, si, in final, ca un spectacol sportiv.

ROS 2015 este a cincea editie a unei competitii organizata de Pro Squash Romania.

In noiembrie 2012, Asociatia organiza prima competitie regionala de squash, Transylvania Open Squash urmata de Moldova Open Squash in vara lui 2013, iar din 2014 creeaza spectacolul national, Romanian Open Squash.