Sportivii Larisa Iordache (Dinamo Bucuresti) si Marian Dragulescu (Steaua Bucuresti) au castigat, duminica, cele mai multe medalii de aur, cate trei, in finalele pe aparate, la cea de-a 68-a editie a Campionatelor Nationale de la Bucuresti, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Larisa Iordache a cucerit medaliile de aur la paralele, barna si sol, iar la sarituri s-a impus junioara Denisa Golgota. La masculin, Marian Dragulescu s-a impus la sol, sarituri si bara fixa, celelalte medalii de aur revenind sportivilor Andrei Muntean - la inele si paralele, respectiv Andrei Ursache, la cal cu manere.

Larisa Iordache a mai cucerit titlul la individul-compus, dar si cel pe echipe cu Dinamo Bucuresti. La masculin, titlul la individual-compus a revenit lui Cristian Bataga (CSM Bucuresti), iar cel pe echipe tot clubului Dinamo Bucuresti.

Pentru gimnastii din loturile olimpice, Campionatele Nationale de la Bucuresti au reprezentat un test important inaintea participarii la Campionatele Mondiale de la Glasgow, care vor avea loc in perioada 23 octombrie - 1 noiembrie.