Pugilistul american Floyd Mayweather a declarat ca, desi la inceputul saptamanii afirma ca ar accepta un alt meci cu Manny Pacquiao, acum s-a razgandit si nu mai vrea sa boxeze cu filipinezul, deoarece acesta este "un las" si "nu stie sa piarda".

HotNews.roFoto: Hotnews

"I-am trimis lui Stephen A. Smith de la ESPN un mesaj in care notam ca voi boxa din nou cu Pacquiao? Da, dar m-am razgandit. In acest moment nu mai vreau, pentru ca el este un las si nu stie sa piarda. Daca pierzi, accepta asta si spune: ᅡMayweather, ai fost boxerul mai bunᅡ", a spus Mayweather intr-un interviu pentru Showtime, ce va fi difuzat sambata seara, potrivit Mediafax.

Pugilistul american Floyd Mayweather l-a invins la puncte pe filipinezul Manny Pacquiao, saptamana trecuta, la MGM Grand Arena din Las Vegas, intr-un meci la categoria supermijlocie.

Floyd Mayweather, in varsta de 37 de ani, este neinvins acum in 48 de meciuri, iar Manny Pacquiao, in varsta de 36 de ani, are 57 de victorii si sase infrangeri in 65 de partide.

Mayweather detine centurile WBC si WBA la categoria semimijlocie, iar acum va avea si centura WBO, care era detinuta de Pacquiao.