DreamHack Masters Bucharest 2014, cel mai important turneu de sport electronic din tara noastra, va avea loc timp de trei zile, intre 31 octombrie si 2 noiembrie, in Bucuresti la sala Polivalenta. La turneu vor lua parte cei mai buni jucatori profesionisti din tara si din strainatate si vor lupta pentru premii in valoare totala de 120.000 de dolari, iar organizatorii se asteapta la peste 25.000 de participanti care vor putea urmari, printre altele, semifinalele si finalele competitiei DotA2 Champions League.

DreamHack BucharestFoto: DreamHack

Evenimentul organizat de ComputerGames.ro, cu sprijinul partenerilor principali Telekom Romania, NESCAFE 3in1 si Red Bull, se afla la cea de-a patra editie. In luna aprilie, la Bucuresti, a avut loc ultimul turneu DreamHack la care au participat peste 20.000 de oameni in cele doua zile ale competitiei.

Organizatorii promit ca DreamHack Bucharest din acest weekend aduce la Sala Polivalenta atat cei mai cunoscuti jucatori profesionisti din lume, cat si pasionatii de jocuri video din Romania.

"Cei peste 25.000 de spectatori asteptati la eveniment vor putea urmari semifinalele si finalele prestigioasei competitii DotA 2 Champions League pe scena Salii Polivalente. Patru dintre cele mai bune echipe din lume - Natus Vincere, Team Tinker si Team Empire din Europa si Sneaky Nyx Assassins din Statele Unite ale Americii, se vor infrunta pentru trofeul Champions League si pentru cei 75.000 de dolari pusi in joc. Turneul va fi comentat de celebrii Toby Dawson si Sebastien Debs si prezentat de Jorien van der Heijden, una dintre cele mai iubite prezente feminine din lumea sportului", anunta organizatorii intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Jucatori profesionisti la turneul DreamHack Bucharest

Jucatori profesionisti la turneul DreamHack Bucharest

Foto: DreamHack

Potrivit acestora, in cadrul evenimentului din weekend va avea loc si un turneu de Hearthstone: Heroes of Warcraft care pune la bataie premiid e 10.000 de dolari pentru zeci de jucatori din tara si strainatate. Favorit al turneului este Radu Dima, romanul campion mondial la doar 17 ani.

Pe langa acestea, organizatorii au mai pregatit si finalele campionatelor nationale din cadrul sezonului al patrulea al Romanian e-Sports Championship, concursuri 1 vs. 1, atat pentru PC, cat si pentru console, show-uri de cosplay, oferte speciale si tombole organizate de partenerii DreamHack Masters Bucharest, cele mai noi gadget-uri, periferice, tehnologii.

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul evenimentului aici.

Cele mai multe categorii de bilete s-au epuizat deja. Biletele pentru DreamHack Masters Bucharest 2014 inca disponibile pot fi achizitionate prin intermediul shop.computergames.ro si www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.