Traficul va fi inchis duminica, intre orele 7:30- 15:00, pe mai multa bulevarde din apropierea Palatul Parlamentului pentru a permite desfasurarea celei de a doua editii a concursului de ciclism P-Track Criterium, anunta organizatorii evenimentului intr-un comunicat de presa.

Traseul concursului P-Track CriteriumFoto: P-Track Criterium

Astfel traficul va fi inchis pe Calea 13 Septembrie, intre Piata Arsenalului si Piata Francofoniei (numai pe sensul catre Bd. Libertatii), pe BD. Libertatii, intre Piata Francofoniei si Rond Cosbuc (numai pe sensul spre bd. Regina Maria), pe Calea Rahovei, pe strada Sabinelor si pe strada Uranus.

P-Track Criterium este un concurs dedicat participantilor cu biciclete fixed gear, dar avand si etape pentru biciclete fixate pe single speed (fie ele cursiere, de sosea sau MTB).

Prin natura tipului de concurs (criterium) cursele sunt unele de viteza, astfel ca pentru buna desfasurare a evenimentului autovehiculele vor avea accesul restrictionat in zona traseului, se arata in comunicat.

Traseul de desfasurare al evenimentului are 1600 de metri, cu o diferenta de nivel de 15 m, iar acesta va fi parcurs de mai multe ori, in functie de proba.

Duminica vor lua startul peste 100 de participanti la diferite categorii de concurs, de la masculin si feminin open, pana la copii si Elite.

Cei interesati se pot inscrie in competitie pana in dimineata concursului pe www.p-trackcriterium.ro, iar pachetele de participare se ridica la punctul de start amenajat la interesectia Calea 13 Septembrie - Bdul Uranus.

Programul evenimentului:

09:00 - Start Copii + Start Juniori - fete si baieti

10:00 - Start Single Speed Masculin + Single Speed Feminin Open

11:00 - Start Fixed Gear Feminin + Masculin Elite + Amatori

12:00 - Start Road Criterium Elite + Amatori + Feminin

14:00 - Festivitatea de premiere pentru toate categoriile.