Pugilistul ucrainean Vladimir Klitschko si-a pastrat titlurile WBA, IBF si WBO la categoria grea, dupa ce l-a invins, sambata, la Oberhausen (Germania), prin KO in repriza a cincea pe australianul Alex Leapai, sustine Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Klitschko, in varsta de 38 de ani, a obtinut a 62-a victorie din cariera si a 53-a inainte de limita.

"Nu a fost usor, pentru ca mintea mea a fost in Ucraina si la ce se intampla acolo. Sper ca politicienii din tara mea sa gaseasca o solutie pasnica. Sunt mandru de poporul meu", a declarat Klitschko dupa victorie, purtand drapelul national.

Vladimir Klitschko l-a avut in coltul sau pe fratele mai mare Vitali, campion la categoria grea In versiunea WBC si care in acest moment este implicat in viata politica din Ucraina. "Inimea mea este in Ucraina, dar trebuie sa fiu alaturi de fratele meu cand lupta", a spus Vitali Klitschko a carui sotie, Natalia, a cantat imnul Ucrainei inaintea meciului purtand o rochie in culorile nationale.

Alex Leapai, in varsta de 34 de ani, a suferit a patra sa infrangere la profesionisti.

La intalnirea de la Oberhausen au fost prezenti si doi pretendenti la centurile lui Vladimir Klitschko, americanul Shanon Briggs si germanul Emanuel Charr.