Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius a declarat, marti, in procesul in care este acuzat de uciderea iubitei sale, in noaptea de 13 spre 14 februarie 2013, ca vorbea cu Reeva Steenkamp despre viitor, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Incepusem sa vorbesc despre viitor cu Reeva. Imi imaginam viitorul impreuna. Am fost foarte mandru de ea. Cred ca am avut mai multe sentimente pentru ea, decat am avut uneori pentru mine", a precizat Pistorius in cursul zilei de marti.

El a precizat ca in primele sase zile ale relatiei au vorbit zilnic si a precizat ca legatura cu Reeva Steenkamp a venit dupa alte doua relatii "dificile".

Oscar Pistorius si Reeva Steenkamp s-au cunoscut la 4 noiembrie 2012 printr-un prieten comun, dealer de masini de lux.

Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius a inceput sa depuna marturie, luni, in procesul de la Pretoria, in care este acuzat de uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, in noaptea de 13 spre 14 februarie 2013.

Pistorius nu a negat niciodata ca a impuscat-o pe Reeva Steenkamp, dar a sustinut inca din prima zi ca este vorba de o neintelegere. El a spus ca a crezut ca in casa i-au intrat hoti si ca a tras focuri de arma fara sa stie ca Reeva s-a trezit pentru a merge la baie.

Sportivul risca o condamnare la 25 de ani de inchisoare, in cazul in care se va dovedi ca a fost crima cu premeditare.

Reeva Steenkamp, in varsta de 29 de ani, era fotomodel sud-african si prezentatoare TV.