Boxerul roman Cristian Ciocan, campionul european WBO la categoria grea, l-a invins la puncte pe americanul Kevin Johnson, vineri seara, intr-un meci desfasurat pe durata a zece reprize, in gala profesionista la Hamburg (Germania), informeaza Agerpres.

Cristian CiocanFoto: frbox.ro

Cristian ''Hammer'' (26 ani) are acum 15 victorii la profesionisti (10 KO) si 3 infrangeri, in timp ce adversarul sau (34 ani) are 29 victorii (14 KO), 4 infrangeri si un egal. Pentru pugilistul galatean este a treia victorie in 2013: Hammer i-a invins anul acesta pe ucraineanul Aleksi Mazikin (22 februarie, la Galati), prin abandonul adversarului in repriza a sasea, si pe norvegianul Leif Larsen (23 august, la Galati), prin KO in repriza a saptea. Cristian Ciocan castigase ultimele sase meciuri inainte de limita.

Americanul disputase un singur meci anul acesta, in aprilie, cand l-a invins pe Solomon Haumono, prin KO in repriza a zecea, la Melbourne. In 2009, Johnson a pierdut la puncte, dupa 12 reprize, meciul cu Vitali Kliciko, pentru titlul mondial WBC al greilor.

In meciul de vineri seara, unul dintre arbitrii-judecatori a fost romanul Mihai Leu.